Radio sticht brand in flat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In een appartementencomplex in IJsselstein is vrijdagochtend brand uitgebroken. Meerdere voertuigen gingen op de melding af, maar uiteindelijk bleek het volgens de Veiligheidsregio Utrecht een kleine brand.

Het vuur ontstond rond 04.30 uur aan de Saturnus en zorgde voor veel rookontwikkeling in de hal van het complex. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de bewoners te controleren op het inademen van rook.

In de woning bleek een radio in brand te staan. Het apparaat is naar buiten gebracht en de rook is door de brandweer weggeventileerd. Tegen de radio is een proces verbaal opgemaakt.

12744614_782097621895335_5481691765876484152_n[1]

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. I simply want to tell you that I’m very new to blogs and actually loved you’re web-site. Likely I’m want to bookmark your website . You surely have fabulous stories. Regards for sharing with us your blog.

Laat een reactie achter