Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Radio sticht brand in flat

Radio sticht brand in flat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In een appartementencomplex in IJsselstein is vrijdagochtend brand uitgebroken. Meerdere voertuigen gingen op de melding af, maar uiteindelijk bleek het volgens de Veiligheidsregio Utrecht een kleine brand.

Het vuur ontstond rond 04.30 uur aan de Saturnus en zorgde voor veel rookontwikkeling in de hal van het complex. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de bewoners te controleren op het inademen van rook.

In de woning bleek een radio in brand te staan. Het apparaat is naar buiten gebracht en de rook is door de brandweer weggeventileerd. Tegen de radio is een proces verbaal opgemaakt.

12744614_782097621895335_5481691765876484152_n[1]

Delen.

Over de auteur

blank

Laat een reactie achter