“PostNL, ruim je troep eens op!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Dit is het beeld dat wekelijks te zien is bij ons “in de steeg” . Natuurlijk onderneem ik zelf actie. Als ik zie dat men dumpt probeer ik de persoon te benaderen, niet altijd is dat succesvol. Bellen met de gemeente, verwijst men mij naar de RMN. Maar deze haalt waarschijnlijk in opdracht het vuil op. Dus wat niet in een kliko is gedeponeerd gaat niet mee.
Gevolg is dat het vuil er nu al 3 dagen staat. Elke dag komt er iemand onderzoeken of er iets bruikbaars tussen staat en trekt alles uit elkaar zodat het vuil nog meer ruimte in beslag neemt. Italiaanse taferelen in IJsselstein??”

Delen.

Over de auteur

blank

18 reacties

  1. I am really inspired together with your writing abilities as smartly as with the layout in your weblog. Is that this a paid topic or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it’s uncommon to peer a great weblog like this one today.

Laat een reactie achter