IJsselstein – Top Fortified City 2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“IJsselstein in de provincie Utrecht is de winnaar met 1129 stemmen en kan zichzelf de meest geliefde vestingstad van Nederland noemen. IJsselstein dateert van het begin van de 14de eeuw en heeft een befaamde geschiedenis. De Hollandse IJssel stroomt door de stad en de prachtige straten en bezienswaardigheden maken IJsselstein een lust voor het oog. De contouren van de stad zijn sinds de middeleeuwen zo goed als onveranderd gebleven en u waant zich hier terug in de tijd. De binnenstad is uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht en wordt omgeven door stadsmuren en een vestinggracht. Op cultureel en historisch vlak heeft IJsselstein dus veel te bieden.”

Alle stemmers: BEDANKT!

Extra kuddo’s voor Uit in IJsselstein, die continu bovenop de wedstrijd heeft gezeten.

https://www.facebook.com/UitinIJsselstein/

Delen.

Over de auteur

blank

Laat een reactie achter