112

Aanhoudingen na verdachte situatie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drie droeftoeters zijn aangehouden omdat zij verdacht worden van een poging woninginbraak.

In de nacht van dinsdag 31 op woensdag 1 juni kreeg de politie een melding van een verdachte situatie rond een woning in de wijk IJsselveld. Agenten die poolshoogte namen, zagen inbraaksporen. De verdachten waren niet meer aanwezig. Op hetzelfde moment zagen surveillerende agenten op de Utrechtseweg een auto rijden die ervandoor ging toen zij de agenten zagen. De politie heeft de auto aan de kant gezet en bij controle bleek dat de droeftoeters voldeden aan de signalementen die de getuige had doorgegeven. Daarnaast lagen er inbrekerswerktuigen in de auto. Deze zijn in beslag genomen en het drietal, 17 en 19 jaar oud uit IJsselstein zijn aangehouden en zitten vast voor verhoor.

Delen.

Over de auteur

blank

Laat een reactie achter