112

Aanhouding na diefstal van telefoon tijdens Pokémon

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Politie IJsselstein (via hun eigen Facebook pagina)

Aanhouding na diefstal van telefoon tijdens Pokémon:

Op maandag 1 augustus 2016 werd een 13 jarige jongen door een aantal gemaskerde jongens van zijn telefoon bestolen in het park bij de Haanderik in IJsselstein. De jongen was op dat moment Pokemon aan het vangen.

Door ons werd direct een zoektocht gemaakt naar de daders, zonder resultaat. Dit was ook opgevallen door meerdere burgers en IJsselstein 2.0 heeft hier aandacht aan besteed. Op IJsselstein 2.0 verscheen een getuigenoproep.

Mede aan de hand van deze oproep hebben zich de volgende dag getuigen gemeld bij de politie in IJsselstein. Van hen werd een verklaring opgenomen. Hier werden namen genoemd van mogelijke verdachten. Dit alles werd onderzocht door het wijkteam.

Vervolgens werd ’s avonds contact opgenomen met de Officier van Justitie en deze vond de informatie zodanig concreet en het feit dermate ernstig dat een bevel tot aanhouding buiten heterdaad werd gegeven.

Dit heeft ertoe geleid dat we in de vroege ochtend van 3 augustus een 13 jarige jongen uit IJsselstein hebben kunnen aanhouden op verdenking van de diefstal.

Het wijkteam heeft de zaak overgedragen aan de recherche in Woerden en zij hebben de zaak verder in onderzoek.

We zijn nog wel op zoek naar de mededader(s). Weet u hier meer over neem dan contact op met de recherche Woerden via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

^JvW

Delen.

Over de auteur

blank

1 reactie

  1. Whoah this weblog is magnificent i really like reading your posts. Keep up the great work! You realize, many persons are searching around for this info, you could aid them greatly.

Laat een reactie achter