112

Pizzabezorger in Zenderpark beroofd van portemonnee

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iets gezien, tips over een klein, stevig/dik en licht getint jong mannetje in Zenderpark gisteravond? Neem dan contact op met de politie.

Maandagavond 8 augustus kreeg de politie een melding van een straatroof aan de Belgradostraat. Een 17-jarige pizzabezorger werd daarbij van zijn portemonnee beroofd.

Om 22.10 uur was de pizzabezorger net aangekomen op de Belgradostraat om een bestelling af te leveren, toen er uit het niets een jongen zijn richting op kwam lopen. Hij liep tegen de pizzabezorger aan en pakte vervolgens zijn portemonnee. De verdachte rende daarna weg in de richting van het plein naast de Belgradostraat.

Het slachtoffer gaf het volgende signalement op:

Jonge jongen
Licht getint
Stevig tot dik postuur
Ongeveer 1.60 meter lang
Droeg een rode jas met rode capuchon, donkerblauwe pet en spijkerbroek

Getuigen
De politie komt graag in contact met personen die mogelijk getuige zijn geweest van de straatroof of rond de tijd van het incident iets hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Delen.

Over de auteur

blank

1 reactie

  1. Hey there! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

Laat een reactie achter