112

Explosief uit WOII gevonden in tuin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Explosief uit WOII gevonden in tuin aan de Achtersloot

De politie is vanmorgen samen met de Explosieve Opruimings Dienst van de Landmacht gaan kijken in een achtertuin van een woning aan de Achtersloot. De bewoner daar heeft tijdens graafwerkzaamheden een explosief gevonden uit de Tweede Wereldoorlog.

Het explosief is door de EOD meegenomen naar een veilige plaats langs de Lek. Daar is deze tot ontploffing gebracht. RTV Utrecht is hier bij aanwezig geweest om alles vast te leggen.

Volledige verhaal en meer foto’s via de Facebookpagina van wijkagent Tonny Poelman: http://tinyurl.com/htzdou8
Item op RTV Utrecht: http://tinyurl.com/rtvutrecht

Foto: Wijkagent Tonny Poelman

Update:
Volgens het AD vangen de agenten in IJsselstein niet alleen boeven, maar ze brengen ook zelf bommen tot ontploffing 💪 👊
14039902_876862819085481_3841059096945400758_n[1]

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. Basically to follow up on the update of this matter on your site and would like to let you know just how much I appreciated the time you took to create this valuable post. In the post, you really spoke regarding how to definitely handle this issue with all convenience. It would be my pleasure to build up some more concepts from your site and come as much as offer others what I learned from you. Thank you for your usual good effort.

  2. I’m honored to get a call from a friend as soon as he identified the important points shared on your site. Studying your blog post is a real brilliant experience. Many thanks for taking into account readers just like me, and I would like for you the best of achievements being a professional in this field.

Laat een reactie achter