112

Kort nieuws

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gistermiddag vond een gefrustreerde automobilist het nodig om voor het gemeentehuis gevaarlijk en met hoge snelheid de drukke binnenstad in te rijden. Nadat voetgangers weg moesten springen om niet door de auto geraakt te worden, ging de bestuurder er snel vandoor. Deze is in Nieuwegein door de politie onderschept. Helaas weten wij niet hoe dit verder is afgelopen. Ondanks enkele mensen ten val zijn gekomen is er niemand gewond geraakt.

14051754_876800332425063_8755242258303256306_n[1]

De brandweer van IJsselstein en Nieuwegein zijn gisteravond voor een schoorsteenbrand uitgerukt naar de Oude Utrechtseweg, bij de Rijpickerwaard. Eenmaal ter plaatse bleek hun inzet niet nodig te zijn.

Delen.

Over de auteur

blank

28 reacties

  1. “It’s actually a nice and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.”

  2. “of course like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to tell the truth however I will surely come again again.”

Laat een reactie achter