Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Fietser gewond na aanrijding

Fietser gewond na aanrijding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanmiddag is iets over half vijf een fietser gewond geraakt op de Nijverheidsweg, vlakbij de Gamma. De fietser en auto zijn op de kruising met elkaar in botsing gekomen.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, de voorruit van de auto raakte zwaar beschadigd.

SONY DSC

SONY DSC

 

Delen.

Over de auteur

blank

35 reacties

  1. Het zou fijn zijn als berichten juiste zouden zijn: De fietser is zelf op de auto in gereden, terwijl die bijna stil stond. De auto heeft niet de fietser aangereden!!!!!!!!!!!!!!!!. Fietster kwam van links en heeft haaientanden volledig genegeerd en reed gewoon door!!!!

  2. In het bericht wordt niemand iets verweten. Ook al let een fietser niet op, kan deze nog altijd aangereden worden door een auto, ongeacht wie de schuldige is.

    Wij buigen ons verder niet over de schuldvraag. Daar waren de aanwezige agenten voor.

  3. Jullie berichtgeving suggereert dat de automobilist schuldig is. Als jullie hadden geschreven dat er een ongeval had plaatsgevonden tussen een fietser en een auto dan was het onpartijdig geweest!!. Zo is het gekleurde verslaggeving en dat hoort niet

  4. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

Laat een reactie achter