Black-out in IJsselstein Part II

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na het vervangen van een kapotte meter door Stedin en Citytec is weer de straatverlichting uitgevallen in IJsselstein.

Stedin en Citytec zijn op dit moment aan het kijken welke Action er nog open is om een nieuwe te scoren.

Vanavond hebben we wel een hele mooie maan om naar te kijken 🙂

Delen.

Over de auteur

blank

15 reacties

  1. I and also my buddies were actually analyzing the excellent pointers from your website and before long got an awful suspicion I never expressed respect to the site owner for those strategies. Those men ended up certainly very interested to read them and have in effect extremely been enjoying these things. Appreciate your really being very kind and also for choosing these kinds of good things millions of individuals are really desirous to learn about. Our honest apologies for not expressing appreciation to you sooner.

Laat een reactie achter