“IJsselstein moet snel huizen bouwen”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er is in het AD een artikel verschenen over de toekomst van IJsselstein.

Een korte samenvatting:

IJsselstein ligt klem tussen Nieuwegein en Lopik in. IJsselstein heeft geen eigen grond om nieuwe huizen te bouwen. Ook gaat IJsselstein de komende jaren vergrijzen.

Door deze ontwikkelingen gaat IJsselstein op termijn 3000 inwoners verliezen. Er vertrekken meer mensen dan er bijkomen.

IJsselstein zit klem. Over beter gezegd muurvast. De gemeente heeft daarom alle inwoners gevraagd om mee te denken over een oplossing. Vanavond er is weer een sessie in de bibliotheek van IJsselstein. Ook andere zaken die ons allen aangaan komen hier aan bod. Hoe luxe is het om op deze manier betrokken te worden over de toekomst van jouw stad?

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 september a.s. van 19.30 – 21.30. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Locatie: de bibliotheek aan de Overtoom.

Lees meer over de bijeenkomst op: https://www.ijsselstein.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mVrg=9158

Het volledige artikel van het AD is hier te vinden: http://www.ad.nl/utrecht/ijsselstein-moet-meer-huizen-bouwen-om-mensen-te-lokken~a0ade833/

nieuwbouwzenderpark
Foto: Nieuwbouw Zenderpark in 1994

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. Rijnier Schuurman on

    IJsselstein is geheel verprutst te veel wegen te veel huizen te veel mensen te druk en te veel vreemden, het is te veel van alles daarom is het mij stad nooit meer.

Laat een reactie achter