Zaterdag helikoptervluchten boven IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je morgen een helikopter hoort boven IJsselstein is het dit keer geen politiehelikopter. Supermarkt PLUS stuurt morgen helikopters volgepropt met klanten de lucht in. Deze hebben met een actie van PLUS een helikoptervlucht boven IJsselstein weten te bemachtigen.

Start- en landingsplaats is bij de Intratuin. Hoe lang de choppers boven IJsselstein blijven cirkelen is ons niet bekend.

Ben jij één van de gelukkigen? Plaats of stuur gerust je foto! Wij zullen daarna een mooie verzameling posten op onze pagina.

12241668_962325480470940_7402961952739312063_n1

Delen.

Over de auteur

blank

13 reacties

  1. Its like you read my mind! You seem to grasp a lot approximately this, such as you wrote the guide in it or something. I think that you just could do with some percent to drive the message home a little bit, however other than that, this is excellent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

  2. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

Laat een reactie achter