Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Wisselstoring: trams rijden op elkaar af in IJsselstein

Wisselstoring: trams rijden op elkaar af in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanmorgen stonden twee trambestuurders oog in oog met elkaar in IJsselstein. Door een wisselstoring kwamen er twee trams op één baan terecht.

Regiotram Utrecht heeft laten weten dat er aankomende woensdagnacht spoedwerkzaanheden gaan plaatsvinden aan de betreffende wissels.

Delen.

Over de auteur

blank

30 reacties

Laat een reactie achter