Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Trekker verliest wiel bij aanrijding
112

Trekker verliest wiel bij aanrijding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

trekker.jpgAfgelopen woensdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een trekker. Bij deze aanrijding is het enorme voorwiel van de trekker eraf gereden.

Gelukkig is het alleen bij (blik-)schade gebleven.

Fotograaf Sem van der Wal maakte er een mooie foto van.

Delen.

Over de auteur

blank

Laat een reactie achter