Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Zuiplap beschadigd lantaarnpaal en boom
112

Zuiplap beschadigd lantaarnpaal en boom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen nacht heeft een bestuurder van een dikke Volkswagen op de Noord-IJsseldijk een lantaarnpaal de grond uitgereden en vervolgens een boom beschadigd. De bijrijder is gewond geraakt bij het ongeval en is naar het ziekenhuis gebracht. De auto is is zwaar beschadigd geraakt.

De man bleek dronken en is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

Laat een reactie achter