Wespennest veroorzaakt brand

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een wespennest in de schoorsteen van een woning aan de Rembrandtlaan in IJsselstein heeft zaterdagavond voor brand gezorgd. Volgens omwonenden van de IJsselsteinse villabuurt Groenvliet werd er een harde knal gehoord. De top van de schoorsteen is door de knal eraf gevlogen. De brandweer heeft brandende resten in de woning geblust en het wespennest verwijderd.

Foto’s en bijdrage: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

13 reacties

  1. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this information So i’m glad to express that I have an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot certainly will make certain to do not omit this website and give it a look on a constant basis.

Laat een reactie achter