Werkzaamheden aan het spoor bijna klaar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De werkzaamheden aan het spoor in IJsselstein zijn bijna afgerond. Sem van der Wal maakte deze foto’s bij de overgang aan de Achtersloot.

Wij hopen dat de overlast voor iedereen is meegevallen. Morgenochtend rijden de trams weer en zijn de overgangen weer vrij voor voor verkeer.

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually irritating. A good blog with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  2. Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually understand what you’re talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my web site =). We may have a link exchange contract among us!

Laat een reactie achter