Auto knalt tegen pand Van den IJssel Bedrijfskleding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zaterdagavond is rond 23:00 een auto tegen het gebouw van Van den IJssel Bedrijfskleding geknald. De automobilist is vermoedelijk op de rotonde de macht over het stuur verloren, op de verkeerde weghelft terechtgekomen en vervolgens tot stilstand gekomen tegen het gebouw.

Ondanks er een ambulance werd opgeroepen zijn er gelukkig geen gewonden gevallen. De auto raakte fors beschadigd net als het pand.

Volgens de politie was er geen alcohol in het spel. Wel doen zij verder onderzoek naar de toedracht.

img_8258img_8273img_8270

Delen.

Over de auteur

blank

13 reacties

  1. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

Laat een reactie achter