Dom van mij!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

img_8219
Natuurlijk had ik moeten weten dat er maximaal 75 kg in een grote afval/GFT-container mag. Ondanks er op de container staat dat deze een inhoud heeft van 120 liter / 110 kg.

Natuurlijk had ik niet alle bladeren uit de tuin en die op de stoep rondom onze woning erin moeten doen. Voor je het weet is de container zó ontzettend zwaar voor de mensen van de RMN, dat ze er niets mee doen.

Uiteraard had ik mij vooraf goed moeten inlezen hoeveel er nou precies in zo’n container mag. Laat staan dat ik -potverdikkie- had moeten weten hoe zwaar de container ís op het moment dat je hem aan de kant van de straat zet.

Sorry mensen van de RMN. Sorry dat ik zo lomp ben geweest. Ik heb het volgende wel geleerd dankzij jullie briefje.

– De kleine én grote containers mogen niet zwaarder zijn dan 75 kg.
– Vul je de grote container met alleen maar bladeren, dan is deze gegarandeerd te zwaar.
– Is deze de zwaar? Los het probleem dan maar lekker zelf op. RMN doet dit niet voor je. In mijn geval moest ik met een grote lompe container naar de andere kant van IJsselstein, om op een particulier-onvriendelijk-stukje IJsselstein de container te legen. Gevuld met blaadjes afkomstig van de gemeente-bomen.

Delen.

Over de auteur

blank

5 reacties

Laat een reactie achter