Daar is ‘ie dan, onze trots!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Met dank aan Sem van der Wal voor de foto’s.

Grootste kerstboom van Nederland brand weer

IJSSELSTEIN – De Gerbrandytoren in IJsselstein is voor de 19e keer omgetoverd tot de grootste kerstboom ter wereld. Zondagavond was de Zendmast Lopik voor het eerst goed te zien, vanwege de dichte mist op zaterdag. NOVUM COPYRIGHT SEM VAN DER WAL

Grootste kerstboom van Nederland brand weer

IJSSELSTEIN – De Gerbrandytoren in IJsselstein is voor de 19e keer omgetoverd tot de grootste kerstboom ter wereld. Zondagavond was de Zendmast Lopik voor het eerst goed te zien, vanwege de dichte mist op zaterdag. NOVUM COPYRIGHT SEM VAN DER WAL

Grootste kerstboom van Nederland brand weer

IJSSELSTEIN – De Gerbrandytoren in IJsselstein is voor de 19e keer omgetoverd tot de grootste kerstboom ter wereld. Zondagavond was de Zendmast Lopik voor het eerst goed te zien, vanwege de dichte mist op zaterdag. NOVUM COPYRIGHT SEM VAN DER WAL

Grootste kerstboom van Nederland brand weer

IJSSELSTEIN – De Gerbrandytoren in IJsselstein is voor de 19e keer omgetoverd tot de grootste kerstboom ter wereld. Zondagavond was de Zendmast Lopik voor het eerst goed te zien, vanwege de dichte mist op zaterdag. NOVUM COPYRIGHT SEM VAN DER WAL

Grootste kerstboom van Nederland brand weer

IJSSELSTEIN – De Gerbrandytoren in IJsselstein is voor de 19e keer omgetoverd tot de grootste kerstboom ter wereld. Zondagavond was de Zendmast Lopik voor het eerst goed te zien, vanwege de dichte mist op zaterdag. NOVUM COPYRIGHT SEM VAN DER WAL

Delen.

Over de auteur

blank

1 reactie

  1. René schuurman on

    Goed om te zien als oud Ijsselsteiner van weleer het was altijd een heel karwei om die 120 lampen erin te krijgen gemiddeld deden wij er drie weken over bij slecht weer, die tijden zijn voor mij voorbij maar voor IJsselstein een bekent goed zolang de toren blijf bestaan. Ik blijf dus IJsselstein mijn geboorte plaats trouw ozo

Laat een reactie achter