Auto in brand aan Austronautenbaan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zondagavond is aan de Astronautenbaan een auto vernield door een brand. Omwonenden hoorde vooraf een doffe knal en zagen daarna dat het voertuig in brand stond. De brand is door een omwonende geblust met een blusapparaat, waardoor de schade beperkt is gebleven tot het interieur. Desondanks heeft de auto forse schade opgelopen. Enkele ramen, waaronder de voorruit lagen eruit.

De brandweer is ter plaatse gekomen om na te blussen.  De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak.

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. Thank you so much regarding giving everyone an update on this matter on your site. Please know that if a completely new post appears or in the event that any improvements occur to the current post, I would be interested in reading more and finding out how to make good using of those tactics you talk about. Thanks for your efforts and consideration of others by making your blog available.

Laat een reactie achter