Mo steekt geen vuurwerk af, maar ruimt het wel op

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

img_8715

Vanmorgen vroeg toen de meeste mensen nog lagen te slapen of brak aan het ontbijt zaten was Mo al vroeg in de weer. Mo steekt geen vuurwerk af, maar ruimt dit al 9 jaar lang op.

Voornamelijk de hoofdwegen en de voetpaden vindt hij belangrijk om voor anderen begaanbaar te houden. Eerst trekt Mo met vuilniszakken de wijk IJsselveld-Oost binnen om alle vuurwerk restanten op te ruimen om dit later met een Jumbo winkelwagen allemaal op te halen.

Naast het opruimen repareert hij kleine dingen in de wijk die vernield zijn. Of ruimt hij de verkeerspaal op die tijdens Oud & Nieuw is vernield.

Bedankt voor het opruimen en het fijne gesprek Mo. Veel mensen kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Dus vuurwerkafstekers, tijd om op te staan en je eigen rommel op te ruimen. Dan maak je – net als Mo – IJsselstein weer een stuk mooier.

Delen.

Over de auteur

blank

128 reacties

 1. Kees je doet je naam geen eer aan, nam jij maar het goede voorbeeld dan had je recht van spreken, kansloze wezen dat je er bent! Als Mo er niet was, dan was ijselveld oost een zwijnenstal iets wat jij kennelijk gewent bent thuis! En nou en of of dit een baan is, daar kunnen een hoop uitkeringtrekkers een goed voorbeeld aannemen.

 2. Kees, jaloerse kreng dat je er bent kom jij aandacht te kort ? Mo is een voorbeeld mens voor vele maar dat begrijp jij niet, nooit naar school geweest blijkbaar!

 3. Vind ik ook Peter wat een kansloze man die Kees! Begrijpt niets van deze samenleving!

 4. Tja Mo is druk terwijl iedereen met zijn luie reet te druk is met Kees te bekritiseren ! Chapeau

 5. DIKKE RESPECT VOOR MIJN BROER MOHAMED, WAREN ALLE MENSEN MAAR ZO BARMHARTIG DAN HADDEN WE EEN VREEDZAME WERELD GEHAD! 👍

 6. Volgens mij was kees net als mohamed 1 januari vrij, geen excuus kees gewoon opstaan en je rotzooi opruimen

 7. RESPECT MOHAMMED! Alle andere misgunners kunnen beter aan zichzelf werk ipv dingen te roepen die ze zelf niet kunnen, echt diep respect!

 8. Simon de vries on

  Goed van je Mohammed. Jaren een trouwe helpende hand. Verdient echt een heldenspeld!!

  Mijn respect heb je!

 9. Leuk dat IJsselstein 2.0 hier ook eens aandacht aan besteedt. Jij bent een topper Mo en dat weten veel mensen in en buiten IJsselveld-Oost!

 10. Mo is een hardewerker, ijsselstein zou niet compleet zijn. Mo bedankt voor al het goeds wij kunnen het alleen waarderen dat jij zo’n mooie persoonlijkheid heb en veel over heb voor onze *(bijna verpeste) maatschappij!

 11. “You could certainly see your expertise in the article you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart.”

 12. “I always emailed this web site post page to all my associates, as if like to read it then my contacts will too.”

 13. I just want to say I am just all new to blogging and really loved your web blog. Likely I’m likely to bookmark your blog . You surely come with incredible articles. Many thanks for sharing with us your web site.

 14. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Many thanks!

 15. I have learned some important things through your post. I would also like to say that there can be situation that you will make application for a loan and do not need a cosigner such as a Federal government Student Support Loan. In case you are getting a loan through a classic banker then you need to be made ready to have a co-signer ready to make it easier for you. The lenders will certainly base their decision on the few components but the main one will be your credit ratings. There are some loan merchants that will furthermore look at your job history and make up your mind based on that but in most cases it will hinge on your credit score.

 16. Hi, i feel that i noticed you visited my blog so i came to return the want?.I’m trying to in finding things to enhance my website!I assume its ok to make use of a few of your ideas!!

 17. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check once more here regularly. I am quite certain I’ll learn plenty of new stuff right right here! Best of luck for the following!

 18. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

 19. I do trust all the concepts you’ve introduced in your post. They’re very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for novices. Could you please prolong them a little from next time? Thank you for the post.

 20. magnificent points altogether, you just gained a logo new reader. What would you recommend in regards to your put up that you simply made some days in the past? Any positive?

Laat een reactie achter