Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Drenkeling uit IJssel gered bij Panoven

Drenkeling uit IJssel gered bij Panoven

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Omwonenden hebben aan het begin van de ochtend een persoon uit de IJssel bij de Panoven gered.

Rond 07:00 hoorde Patrick Tieleman iemand om hulp roepen. In de IJssel troffen hij en zijn buren een jongen aan die met zijn fiets in het water was gevallen.

Patrick en zijn buren hebben de jongen uit het water gehaald en de hulpdiensten gebeld. De jongen kon zich ondertussen opwarmen onder een lauwe douche in de woning van Patrick.

Politie en ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is momenteel niets bekend, wel dat de jongen ten alle tijden nog aanspreekbaar was. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Door het kordaat handelen van Patrick en zijn buren is wellicht erger voorkomen.

Foto: Patrick Tieleman op de plaats waar het vanmorgen gebeurde.

15942959_1617745731574242_1964740329_o

 

Delen.

Over de auteur

blank

12 reacties

  1. Mooi gedaan patrick gehandeld zoals een EHBO,er het heeft geleerd een held ben je

Laat een reactie achter