Woningen ontruimd na woningbrand

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een vaatwasser in een woning aan de Sijpesteijn in IJsselstein heeft zaterdagmiddag vlam gevat. De bewoners van de woning ontdekten de brand en waarschuwden de brandweer. Zij zijn met spoed ter plekke gekomen om de brand te blussen. Bij de brand kwam vooral veel stank vrij. De brandweer heeft de vaatwasser na het blussen uit de woning gehaald. De woning en een naastgelegen woning werden ontruimd.

De brand trok veel bekijks van omwonenden.
Foto’s en bijdrage: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

1 reactie

  1. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?

Laat een reactie achter