Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 2 scholieren gewond na aanrijding met auto 

2 scholieren gewond na aanrijding met auto 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij een aanrijding tussen een auto en een groep van drie meisjes zijn dinsdagmiddag in IJsselstein twee gewonden gevallen.

Op de kruising van de Parallelweg en het Jaagpad botste de auto op de scholieren, waarna zij ten val kwamen. Eén meisje is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een ander meisje gaat op eigen gelegenheid naar een dokter. De meisjes zijn erg geschrokken. Omdat de oorzaak van het ongeluk niet duidelijk is, is de Verkeersongevallenanalyse ter plekke om technisch onderzoek te doen.

Foto’s en bijdrage: Sem van der Wal


Foto’s van IJsselstein 2.0


Delen.

Over de auteur

blank

1 reactie

Laat een reactie achter