Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Veiligheidscijfers 2016 IJsselstein zijn bekend
112

Veiligheidscijfers 2016 IJsselstein zijn bekend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De veiligheidscijfers over het jaar 2016 zijn bekend! Hoewel de criminaliteit in zijn geheel ietsiepietsie is afgenomen (5%) is er nog altijd reden tot zorgen. We kunnen hier een mooi verhaal gaan houden, maar laten we maar gelijk gaan kijken naar de cijfers:

Het aantal woninginbraken is toegenomen met +59%
Het aantal mislukte woninginbraak-pogingen: +32
Het aantal succesvolle aantal woninginbraken is met 80% (!!!) gestegen.
Het aantal vernielingen met +10%
Winkeldiefstal +28%
Meldingen over irritante puber jongeren +17%
Bedreiging 17%
Geweld: zeden kent een stijging van  300%, met in totaal 4 zedenmisdrijven.

Verder is er een daling te zien in criminaliteit zoals openlijke geweldpleging, zakkenrollen, bedrijfsinbraken en het aantal gestolen fietsen.

Het totaaloverzicht:
cijfers

Een misdrijf waar iedereen de dupe van kan worden -en wanneer het je overkomt; inslaat als een bom- zijn nog wel de woninginbraken. Beveilig je huis en hou de boel goed in de gaten!

Burgemeester roept inwoners op hun woning beter te beveiligen

Ten opzichte van 2015 is het aantal woninginbraken fors toegenomen, het aantal (113) is echter minder dan in 2014 (119). Langjarig zien we dus een forse daling van het aantal woninginbraken met een laagterecord (71) in 2015. De inbraken vinden plaats door heel IJsselstein. Wij blijven inwoners wijzen op het belang van een goed beveiligd huis. Iedereen kan zijn huis gratis laten inspecteren. Als bewoners door goed hang- en sluitwerk het certificaat van het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgen, dan vergoedt de gemeente de kosten van dit certificaat. Ook door het stimuleren van deelname aan Burgernet, Waaks! en WhatsAppgroepen werken we constant aan het verlagen van het aantal woninginbraken. Iedere inbraak is er immers één teveel en heeft een grote impact op de getroffen bewoner(s).”

 

Delen.

Over de auteur

blank

13 reacties

  1. F*ckin’ remarkable issues here. I’m very satisfied to look your post. Thank you so much and i’m taking a look forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?

Laat een reactie achter