Wie is de schrijver van dit briefje en waar is Mimi nu?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de vroege ochtend van 20 januari is poes Mimi doodgebeten door een hond. Dit zou zijn gebeurd door de aangelijnde hond van de schrijver van het briefje, in de buurt van de Kuyperstraat (Zenderpark).

Hij of zij heeft Mimi meegenomen naar een dierenarts om de chip uit te lezen, om zo het adres van de eigenaar te achterhalen. Wat doe je in zo’n geval? Dan schrijf je een briefje met de mededeling dat Mimi dood is en bij de dierenarts is achtergelaten. Zonder erbij te vertellen welke dierenarts dit is.

Elke dierenarts in IJsselstein en Lopik is gebeld, maar geen enkele dierenarts heeft iemand gezien met een overleden poes en met de vraag of de chip uitgelezen kan worden.

Mimi was niet zomaar een poes. Mimi was een therapie poes. Mimi ondersteunde een gezin met jonge kinderen en hun moeder. En wat krijgen ze naast het verlies van Mimi? Een briefje…

Bij deze een oproep aan diegene die het bewuste briefje heeft geschreven. Laat alsjeblieft weten waar Mimi nu is. Dit kan door wederom een briefje door de brievenbus te doen, even aan te bellen bij het gezin of anoniem. Gebruik dan ons contact formulier om anoniem de gegevens achter te laten.

Mocht iemand iets hebben gezien in de vroege ochtend van 20 januari, ook deze informatie is welkom.

mimi

briefje

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. Pingback: 'Sorry dat mijn hond uw kat doodbeet'

Laat een reactie achter