Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Huib Veldhuijsen (VVD) treedt terug

Huib Veldhuijsen (VVD) treedt terug

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wethouder Huib Veldhuijsen (VVD) gaat het college van IJsselstein verlaten.

UW Samenwerking, de samenwerking tussen IJsselstein en Montfoort, kost geld. Heel veel geld. Terwijl de samenwerking tot besparingen zou moeten leiden. De besparing zou uit moeten komen op maximaal 1,4 miljoen euro per jaar in 2018. Maar nu moeten IJsselstein en Montfoort flink bijbetalen. IJsselstein betaalt de komende 3 jaar 576.000 euro en Montfoort 233.000 euro. Voor IJsselstein komt dat neer op € 1.728,000,00.

Dat de samenwerking alles behalve goed verloopt blijkt wel uit het feit dat accountant Deloitte eerder al afhaakte maar ook UW Samenwerking directeur Van Delden zag de bui eerder al aankomen. Hij is ‘m in november gesmeerd naar Ede. Nu neemt Huib Veldhuijsen zijn verantwoordelijkheid en treedt dus af.

UW Samenwerking brokkelt af. Hoe lang de problemen al spelen is niet bekend. Wel is duidelijk dat al na 2 jaar samenwerken en samen besparen de kosten de pan uitvliegen.

En de reden…
,,De reden is gelegen in het feit dat Uw Samenwerking met nieuwe taken geconfronteerd is dan waarmee rekening is gehouden en dat de veranderingen voor de organisatie te complex en ingrijpend waren.”

tekenen

Delen.

Over de auteur

blank

5 reacties

  1. Fantastisch, je maakt er een zooitje van en dan pak je je biezen om het waarschijnlijk elders wederom te verstieren. Dat was het dan…Wanneer worden dit soort paljakkers nou eens een keer aangepakt.
    Er zijn alleenstaande moeders die hun kinderen geen cadeau voor kerst of sinterklaas kunnen bezorgen en dit soort uitvreters smijten tussen neus en lippen door bijna 2 miljoen over de balk. Ze moesten zich kapot schamen.

  2. Its such as you read my mind! You seem to grasp so much approximately this, such as you wrote the e book in it or something. I feel that you can do with a few p.c. to force the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Laat een reactie achter