112

Arrestant onwel tijdens transport

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De politie heeft vanmorgen moeite gehad met de arrestatie van een man in IJsselstein. De man gedroeg zich agressief naar de agenten en was niet voor rede vatbaar. Meerdere agenten waren nodig om de man in de boeien te slaan in een woning aan de Benschopperweg.

Tijdens het transport raakte de man het bewustzijn kwijt, ter hoogte van de kruising Baronieweg en Lorentzlaan. Daar werd de politiewagen stilgezet en is met spoed een ambulance ter plaatse gekomen. De man is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet verder geen mededeling over waarom zij in eerste instantie naar de Benschopperweg werden geroepen of over de gezondheidstoestand van de man. Wel is duidelijk geworden dat hij in het ziekenhuis weer aanspreekbaar was en daar de nacht moet doorbrengen.

Foto’s: Sem van der Wal

img_9084

img_9085

img_9086

Delen.

Over de auteur

blank

1 reactie

Laat een reactie achter