Brandweer redt chillende kat uit de vrieskou 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dat de brandweer er voor het redden van mens en dier is, bleek donderdagavond in IJsselstein. In een hoge boom langs de Beneluxweg was een witte kat genaamd Gino geklommen. De kat zat al sinds zes uur vanavond in de boom te chillen, toen de eigenaar van het dier het wel welletjes vond en de hulp inschakelde van de brandweer. Die kwamen met een autoladder ter plekke. Toen het bakje van de autoladder in de buurt van de boom kwam, besloot de kat zich te laten vallen en de benen te nemen. De eigenaar kon hem met een beetje moeite nog net grijpen, waarna Gino nu in een warm huis kan dromen over zijn avonturen.

Foto en bijdrage: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

13 reacties

Laat een reactie achter