Brandweer redt chillende kat uit de vrieskou 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dat de brandweer er voor het redden van mens en dier is, bleek donderdagavond in IJsselstein. In een hoge boom langs de Beneluxweg was een witte kat genaamd Gino geklommen. De kat zat al sinds zes uur vanavond in de boom te chillen, toen de eigenaar van het dier het wel welletjes vond en de hulp inschakelde van de brandweer. Die kwamen met een autoladder ter plekke. Toen het bakje van de autoladder in de buurt van de boom kwam, besloot de kat zich te laten vallen en de benen te nemen. De eigenaar kon hem met een beetje moeite nog net grijpen, waarna Gino nu in een warm huis kan dromen over zijn avonturen.

Foto en bijdrage: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

22 reacties

  1. That sure is one pretty site you have there. Can I ask you a very simple question? What kind of fertilizer do you use to make it grow so wonderfully?

  2. Sick and tired of being bored? There’s nothing at all good to watch on TV these days. How many cat videos can you watch at YouTube? What you really want is some live adult entertainment. That’s what http://www.camgirl.pw is all about. It’s 24/7 excitement like you’ve never seen before. Check it out and tell a friend. Something this good needs to be shared.

Laat een reactie achter