112

Achtervolging boeven gefilmd vanaf afrit A2 IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vandaag zijn beelden vrijgegeven van een kilometers lange achtervolging in december 2015. Uit het commentaar in deze video lijkt het alsof de voortvluchtige auto net buiten Vianen is klemgereden. Niets is minder waar: de aanhouding heeft ruim 60 kilometer verderop plaatsgevonden, ter hoogte van de afslag Best-West (!).

De NOS berichtte op 18 december 2015:

De politie heeft na een lange achtervolging op de snelwegen A2 en A9 drie mensen opgepakt. Politieauto’s van drie regionale eenheden deden daaraan mee. 

De achtervolging begon in Noord-Holland, na een inbraak in Uitgeest, maar al snel was ook de eenheid Midden-Nederland betrokken bij de actie. Meerdere politieauto’s en een helikopter hebben de auto op hoge snelheid achtervolgd. 

Na een uur wist de politie de auto op de A2 tussen Best en Boxtel in Noord-Brabant tot stilstand te brengen. Drie mensen zijn aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Bekijk de beelden hier:

Beelden: RTV Utrecht

Omslag foto is van Marcel van Dorst – SQ VISION MEDIAPRODUCTIES

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

  1. We wish to thank you yet again for the gorgeous ideas you gave Janet when preparing her own post-graduate research plus, most importantly, for providing many of the ideas in a blog post. If we had known of your blog a year ago, i’d have been saved the nonessential measures we were employing. Thank you very much.

  2. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

Laat een reactie achter