112

Dronken automobilist vlucht voor de politie maar faalt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 februari is in de wijk IJsselveld-Oost een dronken automobilist er vandoor gegaan in een auto en later te voet.

Die nacht zagen surveillerende agenten op de Oranje Nassaulaan een auto met hoge snelheid rijden. De bestuurder kreeg een stopteken, die hij negeerde.

Uiteindelijk kwam het voertuig op de Antennehof tot stilstand waarna de bestuurder er te voet ervandoor ging. Met inzet van meerdere agenten en een politiehond werd de man na een korte achtervolging aangehouden. In het voertuig en bij de verdachte werden drugs aangetroffen.

Op het politiebureau werd een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken (570 ugl), wat gelijk staat aan iets minder dan 10 glazen bier.

Hij is heengezonden met een rijverbod en een proces-verbaal.

Delen.

Over de auteur

blank

5 reacties

  1. It’s actually a nice beneficial bit of information. I’m pleased you distributed this helpful details around. You should keep us informed this way. Thanks for expressing youtube indonesia.

  2. Whats way up cool site! Gentleman. Wonderful. Amazing. I am going to take a note of your blog and take the provides nourishment to furthermore? I’m pleased to find numerous helpful tips in the actual post, we end up needing create much more strategies on this consideration, thank you spreading aplikasi android prediksi saham terkini.

  3. I would not know generate an income found themselves the following, having said that i considered this specific upload ended up being very good.. hotel grand imawan I do not recognise who you really are however undoubtedly ensure your well-known doodlekit if however, you are certainly not presently. Kind regards!

  4. I am going to immediately take a person’s rss feed because i can not to find your own e mail ongoing url or e-newsletter assistance.. aplikasi berita saham Perform you’ve virtually any? Remember to permit me to recognize to ensure that I could signed up. Cheers.

Laat een reactie achter