2 IJsselsteiners aangehouden tijdens inbraak in Benschop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zondagavond 5 februari zijn vier mannen aangehouden die ingebroken hadden in een oud pand die de naam “Het Wapen van Benschop” draagt.

Rond 23.30 uur meldde een oplettende getuige dat hij personen met zaklampen in het leegstaande pand zag. Agenten troffen buiten een auto met aanhanger aan met daarin twee mannen. De twee voldeden aan het opgegeven signalement en hadden geen plausibel verhaal wat ze daar deden.

De mannen, 41 en 20 jaar uit IJsselstein, werden aangehouden. Een agent zocht met een politiehond in het pand en trof daar nog eens twee mannen aan. Ook zij, een 48-jarige Benschopper en een 43-jarige man -woonplaats onbekend-, werden aangehouden.

De aanwezigheid van koper heeft de mannen doen besluiten om in te breken. In plaats van koper werden zij door de politie getrakteerd op het 4-sterren Politie Hotel in Woerden.

“Het blijkt maar weer, dat wanneer verdachte situaties snel gemeld worden, wij samen met u boeven vangen en hier zijn wij best een beetje trots op.”, aldus de politie.

Foto is afkomstig van Politie IJsselstein en betreft één van de aangehouden verdachten.

wapenbenschop

Delen.

Over de auteur

blank

2 reacties

Laat een reactie achter