112

Auto schiet van N210 af

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De bestuurder van een auto heeft zondagmiddag een engeltje op zijn schouder gehad.

De man reed op de N210 vanuit Nieuwegein richting Schoonhoven toen hij ter hoogte van industrieterrein Lagendijk in IJsselstein van de weg af raakte. De auto kwam vervolgens enkele tientallen meters verderop in het water tot stilstand. Brokstukken en benzine van de auto liggen verspreid in de naastgelegen sloot.

Hoewel de auto zwaar beschadigd raakte bij de crash, kwam de man er zonder ernstige verwondingen vanaf. Hij kreeg van ambulancepersoneel een isolatiedeken om warm te blijven. De auto is uit het water geborgen door een bergingsbedrijf. Het verkeer heeft nauwelijks hinder ondervonden.
Foto’s en bijdrage: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

3 reacties

  1. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  2. Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Extremely useful info specially the final section 🙂 I deal with such information much. I was looking for this particular information for a long time. Thanks and good luck.

Laat een reactie achter