Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Vrijdagmiddagborrel pakt verkeerd uit voor zuipschuit
112

Vrijdagmiddagborrel pakt verkeerd uit voor zuipschuit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een 56-jarige zuipschuit heeft vandaag haar auto kapot gereden tijdens een vrijdagmiddagborrel op de Noord-IJsseldijk. Gelukkig is het alleen bij schade gebleven aan haar eigen auto.

De politie heeft haar rond 15:40 in beschonken toestand en met een auto vol schade aangetroffen, laten blazen en aangehouden. Ze is haar rijbewijs en hopelijk auto voor lange tijd kwijt.

Foto is afkomstig van Politie Woerden

https://twitter.com/PolitieWoerden/status/840311599927840773/photo/1

Delen.

Over de auteur

blank

63 reacties

  1. “”Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that Thanks for lunch!””

  2. “Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a appropriate deal. I have been a little bit familiar of this your broadcast provided brilliant transparent concept”

  3. Great function! Right here is the form of data which can be allowed to be provided around the web. Pity on Google for no extended location this specific organize higher! Occur in excess of and also pay a visit to this site video youtube indonesia. Appreciate it Equals)

Laat een reactie achter