Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Sterke gaslucht in Zenderpark

Sterke gaslucht in Zenderpark

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De brandweer in IJsselstein is zaterdag aan het einde van de ochtend uitgerukt naar de wijk Zenderpark in IJsselstein nadat er op meerdere plekken een sterke gaslucht werd geroken. Een bewoner van de Pekingsingel rook in zijn woning veel gas en besloot de brandweer te alarmeren. Na kort onderzoek in verschillende woningen bleek er geen sprake te zijn van een gaslek. Hoogstwaarschijnlijk is de lucht afkomstig vanaf de Lek bij IJsselstein.

Volgens de hulpdiensten is daar een speciale plek waar boten gas mogen ontluchten. Als de wind een bepaalde kant opstaat, dan is die lucht in IJsselstein te ruiken.

Foto’s en bijdrage: Sem van der Wal

WhatsApp Image 2017-03-11 at 12.11.44.jpeg

WhatsApp Image 2017-03-11 at 12.11.48.jpeg

WhatsApp Image 2017-03-11 at 12.11.48 (1).jpeg

Delen.

Over de auteur

blank

12 reacties

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

Laat een reactie achter