Aanrijding Kerspellaan / Eitersesteeg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vandaag heeft rond 16:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen een voertuig en een fietser. De bestuurder is helaas (iets te snel) doorgereden.

Update: de bestuurder heeft zich netjes gemeld en alles berust op een misverstand. Het is volgens de bestuurder nooit de bedoeling geweest om ‘zomaar’ weg te rijden. De familie van de dame in kwestie en de bestuurder hebben een goed overleg gehad en gaan alles netjes oplossen.

Wij hebben dan ook de tekst met de oproep richting de bestuurder weggehaald.

Foto: de inmiddels beruchte oversteekplaats.

Delen.

Over de auteur

2 reacties

  1. I just want to mention I am just new to weblog and absolutely loved you’re website. Very likely I’m want to bookmark your site . You amazingly come with outstanding posts. Appreciate it for revealing your webpage.

  2. I discovered your blog web site on google and test a few of your early posts. Continue to keep up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying extra from you afterward!…

Laat een reactie achter