Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Aanrijding Kerspellaan / Eitersesteeg

Aanrijding Kerspellaan / Eitersesteeg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vandaag heeft rond 16:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen een voertuig en een fietser. De bestuurder is helaas (iets te snel) doorgereden.

Update: de bestuurder heeft zich netjes gemeld en alles berust op een misverstand. Het is volgens de bestuurder nooit de bedoeling geweest om ‘zomaar’ weg te rijden. De familie van de dame in kwestie en de bestuurder hebben een goed overleg gehad en gaan alles netjes oplossen.

Wij hebben dan ook de tekst met de oproep richting de bestuurder weggehaald.

Foto: de inmiddels beruchte oversteekplaats.

Delen.

Over de auteur

Laat een reactie achter