112

Inbreker bedreigt bewoner en gaat er vandoor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de hele vroege woensdagochtend is een inbreker betrapt door een bewoner. Dit is gebeurd aan de Maximiliaanstraat.

De inbreker wist de woning binnen te komen door een openstaand luikje, maar verwachtte niet oog in oog te komen staan met de bewoner. Hierop werd de bewoner bedreigd en is de inbreker er vandoor gegaan.

De politie is hierop een grote zoekactie gestart met assistentie van politieagenten uit Nieuwegein, een hondengeleider en de politiehelikopter. Na een uitgebreide zoektocht is de inbreker helaas niet meer aangetroffen.

Delen.

Over de auteur

5 reacties

  1. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any approach you can take away me from that service? Thanks!

  2. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

  3. I’m curious to find out what blog platform you happen to be working with? I’m experiencing some minor security problems with my latest site and I’d like to find something more safe. Do you have any recommendations?

Laat een reactie achter