Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Aanrijding tussen fietser en scooter op IJsselbrug in het stadje

Aanrijding tussen fietser en scooter op IJsselbrug in het stadje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de IJsselbrug, bij de Poortdijk, heeft vrijdagavond een ongeluk plaatsgevonden tussen een fietser en een scooter met daarop twee personen. De fietster, een meisje, kwam hierbij ongelukkig ten val en wordt door ambulancepersoneel nagekeken. De politie is ter plekke om de schade af te handelen.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. Meerdere voorbijgangers zijn gestopt om hulp te bieden.

Foto’s en bijdrage zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

Laat een reactie achter