Verkeersongeval door geen voorrang te verlenen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de kruising van de Kerspellaan en de Achtersloot in IJsselstein heeft vrijdag aan het begin van de middag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén van de auto’s verleende geen voorrang. De bijrijder van de blauwe auto, een vrouw op leeftijd, is door een ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft blaastesten afgenomen van beide bestuurder en geholpen met de afwikkeling van de schade. Op de kruising gebeuren vaker (bijna) ongelukken, omdat veel bestuurders het stopbord negeren.

Foto’s en bijdrage zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

8 reacties

  1. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest factor to be aware of. I say to you, I certainly get irked while other people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and outlined out the whole thing without having side effect , folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

  2. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  3. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good web site with exciting content, that is what I need. Thanks for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters? I Can’t find it.

Laat een reactie achter