Twee gewonden na aanrijding Poortdijk / Utrechtseweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de kruising van de Poortdijk en de Utrechtseweg in IJsselstein zijn zaterdag aan het einde van de middag twee gewonden gevallen bij een botsing. Een scooterrijder botste bij de verkeerslichten op een ander persoon. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft de scooter meegenomen. Het verkeer ondervond weinig hinder.

2.0 Update: Eén van de gewonden blijkt een klein jongetje van 4 of 5 jaar oud te zijn. Deze is volgens getuigen door de scooter aangereden, toen het stoplicht op groen stond. Het kind fietste heen en weer en de scooterrijder kon deze niet meer ontwijken met de aanrijding tot gevolg.

Foto’s en bijdrage zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

42 reacties

  1. “*The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.”

  2. “I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!”

Laat een reactie achter