Twee gewonden na aanrijding Poortdijk / Utrechtseweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de kruising van de Poortdijk en de Utrechtseweg in IJsselstein zijn zaterdag aan het einde van de middag twee gewonden gevallen bij een botsing. Een scooterrijder botste bij de verkeerslichten op een ander persoon. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft de scooter meegenomen. Het verkeer ondervond weinig hinder.

2.0 Update: Eén van de gewonden blijkt een klein jongetje van 4 of 5 jaar oud te zijn. Deze is volgens getuigen door de scooter aangereden, toen het stoplicht op groen stond. Het kind fietste heen en weer en de scooterrijder kon deze niet meer ontwijken met de aanrijding tot gevolg.

Foto’s en bijdrage zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

11 reacties

Laat een reactie achter