112

Achtervolging Baronieweg eindigt in crash

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zondagavond is een motorrijder hard ten val gekomen in een poging om aan de politie te ontkomen.

Agenten van de verkeerspolitie wilde op de Baronieweg de bestuurder van een motor aan de kant zetten en gaven de man een stopteken. Deze had hier kennelijk geen zin in en gaf meer gas om aan de politie te ontkomen.

De bestuurder kwam ter hoogte van de Basiliekpad in de problemen. De motorrijder moest uitwijken voor een bus en raakte hierdoor uit balans. De motor raakte de berm aan de andere kant van de weg, slingerde weer de Baronieweg op en kwam hard ten val. De bestuurder en de motor kwamen tientallen meters verder tot stilstand.

De man raakte niet gewond, maar is toch nagekeken door medewerkers van een ambulance. Hij is uiteindelijk meegenomen door de politie. Zijn motor raakte flink beschadigd en is door een berger opgehaald.

De Baronieweg is enige tijd afgesloten geweest.

Delen.

Over de auteur

Laat een reactie achter