Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Voertuig uitgebrand aan Talingweide

Voertuig uitgebrand aan Talingweide

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aan de Talingweide is op zondagavond 2 april een auto volledig uitgebrand. Een andere auto die er achter stond raakte beschadigd. De brandweer had de brand snel onder controle en was vrij snel klaar met de klus.

Het voertuig is afgevoerd door een berger. De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Hoe de brand is ontstaan is ons niet bekend.

Delen.

Over de auteur

20 reacties

  1. This is a trendy and also practical section of info.. video youtube terfavorit I’m fulfilled you embraced this useful details about. You need to stop us up-to-date such as this. Appreciate your revealing.

Laat een reactie achter