Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Vervelende lucht in woningen aan Edelstenenbaan

Vervelende lucht in woningen aan Edelstenenbaan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De brandweer in IJsselstein is donderdag meerdere keren lange tijd bezig geweest met een penetrante geur die in verschillende woningen aan de Edelstenenbaan hing. De lucht werd donderdagochtend al geroken. De brandweer kon toen niet achterhalen waar het vandaan kwam en adviseerde de bewoners om hun woningen te luchten. De vervelende lucht ging daarna weg.

Donderdagavond even voor middernacht roken de bewoners van de woningen opnieuw de penetrante lucht. De brandweerlieden deden onderzoek in putten en in de woningen. Ook een adviseur gevaarlijke stoffen werd om hulp gevraagd. Uiteindelijk bleek uit metingen en waarnemingen dat de lucht van terpentine uit de afvoer afkomstig was. De brandweer heeft in de woningen het sanitair omgespoeld met zeep, om de stank te verminderen. De bewoners boden de brandweerlieden een glas fris aan tijdens het lange wachten. Er was geen direct gevaar voor de omgeving. De vervelende geur kan nog een paar dagen aanhouden.

Foto’s en bijdrage van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

blank

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

13 reacties

  1. We are a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You have done a formidable activity and our whole group shall be thankful to you.

  2. Thank you a lot for sharing this with all people you actually realize what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my website =). We may have a link trade agreement among us!

Laat een reactie achter