Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 6 weken open en nu al een dikke 8 als rapportcijfer

6 weken open en nu al een dikke 8 als rapportcijfer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De IJsselsteinse Frietzaak aan de Voorstraat heeft in de AD Friettest 2017 een 8 gescoord.

De panelleden van de AD Friettest hebben alle geteste zaken meerdere malen bezocht. Zo ook De IJsselsteinse Frietzaak. Jammergenoeg bleek één lading aardappelen niet toereikend. Deze bevatte blauwrot. Aardappelen met blauwrot mogen dan ook niet verkocht, bewerkt of gegeten worden. Desondanks toch een 8 scoren zegt dan wel iets over de kwaliteit.

Wanneer de aardappelen nóg beter gekeurd worden door de eigenaren dan zijn wij er van overtuigd dat De IJsselsteinse Frietzaak volgend jaar een hoger cijfer zal scoren.

Maar nogmaals: net open, je draai nog moeten vinden en dan al zo scoren: gefeliciteerd!


De uitslag van de AD is hier te vinden: AD Friettest 2017

Delen.

Over de auteur

12 reacties

Laat een reactie achter