Fietser aangereden op Drostplein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op het Drostplein, de rotonde van de Baronieweg en de Heemradenlaan, is dinsdagavond een aanrijding geweest tussen een auto en een fietser. Het ongeluk gebeurde omstreeks acht uur. De fietser raakte bij de aanrijding gewond en is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Veel omstanders, waaronder een aantal mannen die op het naastgelegen tennisveld aan het sporten waren, zijn gestopt om hulp te verlenen. Toegesnelde politieagenten hebben het slachtoffer daarna warm gehouden met een isolatiedeken, in afwachting van de ambulance.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Mogelijk heeft de laagstaande zon hierbij een rol gespeeld.

Foto’s en bijdrage zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

19 reacties

Laat een reactie achter