IJsselsteinse drugsdealers aangehouden in Benschop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afgelopen nacht heeft er een bizarre achtervolging plaatsgevonden in Benschop. Politieagenten zagen rond 02:00 twee voertuigen rijden op de N210 tussen IJsselstein en Benschop. Na een check in de politiesystemen werd duidelijk dat beide voertuigen werden gelinkt aan de handel in drugs.

Op dat moment kozen beide voertuigen een andere rij richting, waardoor de agenten genoodzaakt waren om één voertuig te volgen en een stopteken te geven. Het voertuig werd in Benschop door de agenten gecontroleerd en er werden duizenden euro’s aan contant geld gevonden. Het gegeven dat het voertuig aan drugs is gekoppeld en de grote bedragen wilde de agenten de verdachten aanhouden. Op dat moment zette één van de verdachten het op een lopen en ging er als een haas vandoor. Deze probeerde via boomgaarden te ontsnappen en het duurde even voor de politie hem te pakken had. Tijdens de aanhouding verzette de verdachte zich hevig, maar kon met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht. Zijn maag echter niet, de verdachte moest door de pepperspray overgeven en kon uiteindelijk worden afgevoerd.

Na de aanhouding zijn er bij de twee aangehouden IJsselsteiners (20 en 21 jaar) grote hoeveelheden drugs aangetroffen: 19 gevulde ponypacks (pakjes om drugs in te wikkelen, bedoeld om door te verkopen). Hun voertuig is in beslag genomen.


De in beslag genomen auto op het bureau van IJsselstein

Foto’s zijn afkomstig van Politie Woerden

Delen.

Over de auteur

32 reacties

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

  2. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

Laat een reactie achter