Groot alarm in Vianen, NL-alert voor IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: De ontluchtingsklep van een tankwagen van een bedrijf aan de Lekdijk werkte niet goed. Dit zorgde voor de enorme stank in Vianen en daarbuiten. In sommige delen van IJsselstein was de lucht goed te ruiken, in andere delen weer helemaal niet. Dit was ook het geval in Vianen, op sommige plaatsen was de lucht misselijkmakend, in andere delen was weer helemaal niets te ruiken.

In Vianen is groot alarm geslagen nadat er de hele avond een enorm sterke stank was te ruiken.

De lucht is inmiddels in het hele gebied te ruiken en daarom is GRIP1 afgegeven. Brandweerkorpsen uit de regio zijn samengekomen in Vianen om de situatie te bekijken. Waar in eerste instantie aan asvalteerwerkzaamheden werd gedacht, denkt men nu dat de geur afkomstig is van een bedrijf.

Bij de brandweerkazerne is een commando opgebouwd en staan ambulances paraat. Ook brandweerwagens van Vianen staan klaar om ingezet te worden.

Later meer.Situatie momenteel in Vianen. Brandweer, politie en GGD zijn samengekomen.


Brandweer inzet eerder op de avond

Delen.

Over de auteur

Laat een reactie achter