112

Brute overval en brandstichting bij bedrijf aan Produktieweg – Getuigen gezocht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Brute overval en brandstichting bij bedrijf – Getuigen gezocht!

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 mei vond er een overval plaats op een bedrijf aan de Produktieweg. De recherche zoekt getuigen.

Rond 05.00 uur kwamen twee personen met bivakmutsen op het bedrijf in. Ze bedreigden twee medewerkers met een wapen en bonden hen vast. Met buit gingen de twee in onbekende richting vandoor. De slachtoffers wisten los te komen en de politie in te schakelen. Er werd een vreemde lucht geroken en de brandweer ging het pand in. Het bleek dat er binnen brand was gesticht. Verbrand kunststof zorgde voor de vreemde geur.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Produktieweg afgelopen nacht of de dagen hiervoor? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de recherche van het district Utrecht West via 0900-8844 of meld via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Tekst: Politie.nl
Foto’s: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.