112

Dronken man op scooter van A2 geplukt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een automobilist zag gisteravond op de A2 ter hoogte van IJsselstein een man op een scooter rijden en belde de politie.

De politie rukte met meerdere eenheden uit en hebben de scooterrijder¬†ter hoogte van afslag IJsselstein / Nieuwegein kunnen onderscheppen. Hij werd op de Weg der Verenigde Naties staande geouden. Tijdens het gesprek roken de agenten een sterke alcohollucht bij de man en lieten hem blazen. De man blies een ‘F’ van Fail en mocht mee naar het bureau. Daar bleek dat de man veel te veel had gedronken; 555 ug/L terwijl 220 ug/l de maximaal toegestane hoeveelheid is.

De man is met een dagvaarding heen gezonden en mag binnenkort uitleggen wat hij dronken en op de scooter op de A2 deed.

Foto’s: Facebook politie IJsselstein

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.